Welcome Guest ( Log In · Register · Change Skins )
Global PokedeX Plus
Lab · Shelter · Main · Dex · PC · Shop · Stats · Help · Rules · Users Online · IRC Chat
GPX+ GPXPlus Forums Member Options
X   Site Message
(Message will auto close in 2 seconds)
19 Pages V  < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
Battle Tower/Battle Subway-related issues
catdogmouse
post Aug 2 2012, 05:59 PM
Post #21


Pokémon Trainer
Group Icon

Group: Members
Posts: 0
Joined: 6-August 11
From: OMG HAI!
Member No.: 147 668

CDM's Squad



Okay, so when I lost to Professor Cypress in the Battle Tower, It said "You beat me, Congratulations!" Yet, I lost.


--------------------
Go to the top of the page
+Quote Post

Kukoko
post Aug 2 2012, 06:09 PM
Post #22


Pokémon Trainer
Group Icon

Group: Newbies
Posts: 0
Joined: 10-July 12
Member No.: 167 268

Seitokai



It's been processing my move for 2 hours + _(._.)_

Go to the top of the page
+Quote Post

PkmHunter
post Aug 2 2012, 09:09 PM
Post #23


Pokémon Trainer
Group Icon

Group: Members
Posts: 0
Joined: 18-June 09
From: UK
Member No.: 35 639

The Soul Reaper



QUOTE(Big Bidoof @ Aug 2 2012, 06:33 PM) *
QUOTE(Callie Rose @ Aug 2 2012, 07:00 AM) *
I found another strange glitch in the Subway just now. After my Scizor took a Braviary with Metal Claw, the trainer sends out a Parasect, and I chose Leech Life to attack, but then an Alert pops up saying 'No Move Selected' (something like that, can't remember) and the part at the bottom hat says what happened on the previous turn says that 'It is the first turn in the battle, and there is no data to show' :s I tried again, and it still won't let me select Leech Life. When I tried another move (Metal Claw) it let me move.

http://i45.tinypic.com/2mo8dok.png
http://i47.tinypic.com/qqswaq.png

There was an issue with Leech Life in particular, but it shouldn't happen again now.

The bug is precisely like what I've reported so far since Mar 2011. I don't think it's related to one particular move since I got this bug 4 times today with different Pokemon & Moves.


--------------------

Please fix the NPC Bug reported since March 2011

Individually encountered the bug over 100 times...When will this really end? sad.gif
Bug Photo Collection lol


Think Shiny... think shiny... shiny... s..h..i..n...y.....Shaymin.........*fainted*


Go to the top of the page
+Quote Post

Poke Goinfrex
post Aug 3 2012, 01:41 AM
Post #24


Pokémon Trainer
Group Icon

Group: Banned
Posts: 5
Joined: 13-August 09
Member No.: 56 551

Active Squad



Edit : Problem solved.


--------------------
[align=center]Sorry for my English but I'm not good with languages. =<

Feed them please. ;)



Help them and add me. =3[/align]
Go to the top of the page
+Quote Post

PkmHunter
post Aug 3 2012, 05:33 AM
Post #25


Pokémon Trainer
Group Icon

Group: Members
Posts: 0
Joined: 18-June 09
From: UK
Member No.: 35 639

The Soul Reaper



5 bugs in 2 days. How could you dream to break records when constantly messed up by this bug. Please help...
5 bugs (click to show)



EDIT: I notice we have stalemate feature but it currently requires 2 players doing the exact same moves. So I'm thinking instead of fixing the bug, is there a possibility to code something like when either a player uses a certain move for, lets say, 5 times, it will show up a message for stalemate without requiring the other players to make any move?


--------------------

Please fix the NPC Bug reported since March 2011

Individually encountered the bug over 100 times...When will this really end? sad.gif
Bug Photo Collection lol


Think Shiny... think shiny... shiny... s..h..i..n...y.....Shaymin.........*fainted*


Go to the top of the page
+Quote Post

Master Yuso
post Aug 3 2012, 01:06 PM
Post #26


Pokémon Trainer
Group Icon

Group: +Donors
Posts: 7
Joined: 22-March 10
From: Onett, Eagleland
Member No.: 89 929

Defenders of Justice



QUOTE(PkmHunter @ Aug 3 2012, 02:33 AM) *
5 bugs in 2 days. How could you dream to break records when constantly messed up by this bug. Please help...
5 bugs (click to show)



EDIT: I notice we have stalemate feature but it currently requires 2 players doing the exact same moves. So I'm thinking instead of fixing the bug, is there a possibility to code something like when either a player uses a certain move for, lets say, 5 times, it will show up a message for stalemate without requiring the other players to make any move?

Yep. Just happened to me. :|


--------------------
Go to the top of the page
+Quote Post

Sign Seven
post Aug 3 2012, 03:09 PM
Post #27


Pokémon Trainer
Group Icon

Group: Members
Posts: 88
Joined: 31-July 09
Member No.: 52 628

Active Squad



This suddenly happened without me changing any settings, and now I am unable to access the battle subway of anything else with a button near the top of the page.
Screenshot (click to show)


--------------------
Go to the top of the page
+Quote Post

Crimson Shadows
post Aug 3 2012, 04:55 PM
Post #28


Pokémon Trainer
Group Icon

Group: Members
Posts: 0
Joined: 12-July 09
From: Alexandria, VA
Member No.: 45 497

video game team



Hi, Crimson here, for the past like 6 battles, I've had to refresh my page after each command I put in whenever I battle, nothing happens unless I refresh. Thank you in advance!
Go to the top of the page
+Quote Post

Ezaleon
post Aug 3 2012, 07:26 PM
Post #29


Pokémon Trainer
Group Icon

Group: Members
Posts: 0
Joined: 13-April 11
From: Cleveland, OH
Member No.: 138 011

Some of my Favorites



QUOTE(Big Bidoof @ Aug 1 2012, 06:28 PM) *
If you have any issues with the Battle Subway/Battle Tower, such as invalid attacks happening or any other odd behaviour, please post them here rather than creating separate threads. Please include a screen shot of the battle, not blanking anything out, and try to describe any actions you took prior to the error happening in as much detail as possible. Thanks in advance, yup yup!




I haven't been earning any money at all. I just got done doing a lvl 100 battle and I am not earning any money. I have done 4-5 battles and have not gotten any money at all.


--------------------
I have pokemon Y and my friend code is 5386 9046 4192 ~Ezaleon
Go to the top of the page
+Quote Post

pumpkinking0192
post Aug 3 2012, 07:35 PM
Post #30


Gym Leader
Group Icon

Group: +Donors
Posts: 417
Joined: 16-June 09
From: Texas
Member No.: 35 141

Active Squad



QUOTE(Akira Alyssa Angel @ Aug 3 2012, 07:26 PM) *
QUOTE(Big Bidoof @ Aug 1 2012, 06:28 PM) *
If you have any issues with the Battle Subway/Battle Tower, such as invalid attacks happening or any other odd behaviour, please post them here rather than creating separate threads. Please include a screen shot of the battle, not blanking anything out, and try to describe any actions you took prior to the error happening in as much detail as possible. Thanks in advance, yup yup!

I haven't been earning any money at all. I just got done doing a lvl 100 battle and I am not earning any money. I have done 4-5 battles and have not gotten any money at all.

The Battle Subway isn't giving out rewards yet (other than EXP).

As you can see if you had read the second paragraph: "*Note that no rewards are given yet - the Battle Subway is merely open for testing right now, and so we can collect data to determine appropriate rewards and difficulty ratings for all the trainers."


--------------------
Go to the top of the page
+Quote Post

Teh402
post Aug 3 2012, 09:28 PM
Post #31


Pokémon Trainer
Group Icon

Group: Members
Posts: 0
Joined: 1-May 12
From: Dunno...
Member No.: 163 593

Original PO Team



Here's the screenshot...I can't explain it...

Screenshot:


My team didn't have 2 Espeons.


--------------------
GO POKEMON BLACK AND WHITE!
---
Go to = pokemon.com
Watch the B/W series!
---
School sucks...PM me something random if you agree. *Thumbs Up*\
---
My fave Wallpaper (click to show)
Go to the top of the page
+Quote Post

BTS Jin
post Aug 3 2012, 11:14 PM
Post #32


you can't eat a pool
Group Icon

Group: +Donors
Posts: 159
Joined: 6-May 09
From: CA / NJ
Member No.: 20 146

we only swim free



Not as much of a battle-specific error, but I just got two stalemates against ???. However, none of them are going on my statistics page, which still says "0".


--------------------
avatar img base credit:
justnosense



ripulse
allegro
manila
klaine
kurtbastian
wooper

teen heat
Go to the top of the page
+Quote Post

Reine
post Aug 4 2012, 12:01 PM
Post #33


Pokémon Trainer
Group Icon

Group: Members
Posts: 0
Joined: 12-May 11
From: Texas
Member No.: 140 704

Ghost Champion Team



I'm currently on task 10 of Guardians and I have to battle the Army Pokemon. I got the first battle done but now my NPC page is blank. If anyone can help that would be great, thanks.
Go to the top of the page
+Quote Post

Jdietz43
post Aug 4 2012, 04:15 PM
Post #34


Pokémon Trainer
Group Icon

Group: Newbies
Posts: 0
Joined: 24-July 12
Member No.: 168 573

Active Squad



I'm also on the army battle task of Gaurdians. I was losing my Army #3 battle so I said "Forfiet all battles", and now the NPC battle page appears entirely blank. I don't think I can finish until it's fixed :<



EDIT: It's two hours later and now they're back. Not sure what that was about, but something to look into I guess.
Go to the top of the page
+Quote Post

PkmHunter
post Aug 4 2012, 08:49 PM
Post #35


Pokémon Trainer
Group Icon

Group: Members
Posts: 0
Joined: 18-June 09
From: UK
Member No.: 35 639

The Soul Reaper



QUOTE(Mike @ Aug 2 2012, 12:41 AM) *
I've been having problems with the AI not choosing their pokemon, here's a screenshot.
put large images behind a spoiler (click to show)

Please, have this been fixed?


--------------------

Please fix the NPC Bug reported since March 2011

Individually encountered the bug over 100 times...When will this really end? sad.gif
Bug Photo Collection lol


Think Shiny... think shiny... shiny... s..h..i..n...y.....Shaymin.........*fainted*


Go to the top of the page
+Quote Post

HarukaSuzume
post Aug 5 2012, 02:28 PM
Post #36


Buzz Buzz
Group Icon

Group: Members
Posts: 13
Joined: 11-July 12
From: Somewhere
Member No.: 167 316

My RP Team!



So, I created my team and all that, and then I tried to start a session, but I just got this...

Error Message (click to show)


This post has been edited by HarukaSuzume: Aug 5 2012, 02:32 PM


--------------------



Go to the top of the page
+Quote Post

Rhapsody
post Aug 5 2012, 02:42 PM
Post #37


you got some nice boulders
Group Icon

Group: Global Moderators
Posts: 678
Joined: 7-January 08
From: Boston
Member No.: 795

porgeymins



QUOTE(HarukaSuzume @ Aug 5 2012, 03:28 PM) *
So, I created my team and all that, and then I tried to start a session, but I just got this...

Error Message (click to show)


The message is right... You only have one level 100 Pokemon in the Battle Tower from what I saw. You need to have at least six level 76-100 Pokemon moved to the Battle Tower in order to battle in the Battle Subway, as it's 6v6 76-100.


--------------------
Go to the top of the page
+Quote Post

HarukaSuzume
post Aug 5 2012, 02:43 PM
Post #38


Buzz Buzz
Group Icon

Group: Members
Posts: 13
Joined: 11-July 12
From: Somewhere
Member No.: 167 316

My RP Team!



QUOTE(Rhapsody @ Aug 5 2012, 03:42 PM) *
QUOTE(HarukaSuzume @ Aug 5 2012, 03:28 PM) *
So, I created my team and all that, and then I tried to start a session, but I just got this...

Error Message (click to show)


The message is right... You only have one level 100 Pokemon in the Battle Tower from what I saw. You need to have at least six level 76-100 Pokemon moved to the Battle Tower in order to battle in the Battle Subway, as it's 6v6 76-100.

Ah, so I don't just set up the team, I also have to move my Pokemon! Thanks for clearing that up for me!


--------------------



Go to the top of the page
+Quote Post

CuteVulpix
post Aug 5 2012, 09:26 PM
Post #39


Pokémon Trainer
Group Icon

Group: Members
Posts: 7
Joined: 13-September 10
From: United States
Member No.: 113 972

Team Awesome-tastic!



When I go to the Battle Tower and click on NPC battles no information is displayed and I cannot start a battle.
When I try to start a battle with another user an alert window pops up that reads "You cannot use this right now!"
When battling NPC Youngster Joey's Raticate in the Battle Tower one of my Pokemon (Metang) fainted. I tried to switch out the Pokemon, but I couldn't even locate the switch button.
All this happened at the following link: http://new.gpxplus.net/battles
Please fix this glitch. (The glitch is stopping my Tour of Illusions exploration dead in its tracks.)

~CV



--------------------
CuteVulpix vulpix.gif ninetales.gif

My Party:
Personality Quiz Results (click to show)
Go to the top of the page
+Quote Post

heartslob
post Aug 6 2012, 07:39 AM
Post #40


Pokémon Trainer
Group Icon

Group: +Donors
Posts: 2
Joined: 2-July 12
Member No.: 166 781

Active Squad



QUOTE(CuteVulpix @ Aug 6 2012, 03:26 AM) *
When I go to the Battle Tower and click on NPC battles no information is displayed and I cannot start a battle.
When I try to start a battle with another user an alert window pops up that reads "You cannot use this right now!"
When battling NPC Youngster Joey's Raticate in the Battle Tower one of my Pokemon (Metang) fainted. I tried to switch out the Pokemon, but I couldn't even locate the switch button.
All this happened at the following link: http://new.gpxplus.net/battles
Please fix this glitch. (The glitch is stopping my Tour of Illusions exploration dead in its tracks.)

~CV


i'm having the exact same problem at the moment, right after i finished up on the battle subway; i'm not sure if that's related or not. also everything comes up with 'you cannot use this right now' -- trying to start a new battle, trying to create a team for the subway and watching battles is also disabled!

edit: i kept open the page after not being able to watch a battle and went off to do other things, when i switched back to the tab it was suddenly full of watched battles and everything was fixed??


--------------------
su·ture
a stitch or row of stitches holding together the edges of a wound or surgical incision.
Go to the top of the page
+Quote Post


19 Pages V  < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 

Lo-Fi Version Time is now: 19th November 2019 - 12:42 AM
All content and images ©2007-2015 GPX.Plus and Shiny New Software, LLC. Powered By IPB 2.3.1 © 2019 IPS, Inc.
Optimal viewing in the latest version of Safari, Chrome, or Firefox, 1024x768+.